Bouwbureau Bart 06 24 26 88 92

Voor creatieve bouwkundige oplossingen van nieuw-of verbouw van uw woning of bedrijfspand

Bouwkundig teken- & adviesbureau

Dit is wat ik voor u kan doen:

Voor creatieve bouwkundige oplossingen van nieuwbouw tot het verbouwen van projecten kan Bouwbureau Bart u volledig van dienst zijn. Het tekenen van gebouwen, bouwkundige uitvoeringen en specifieke constructies zijn zaken waar ik mij al vele jaren mee bezig houdt. De vertaalslag van de gezichtspunten van de architect naar een werkbare bouwtekening die daarna gebruikt kan worden voor de aanvraag van vergunningen bij gemeenten en de planning van de aannemer.
Ik ga zeer gedetailleerd te werk en maak desgewenst meerdere tekeningen van bouwkundige toepassingen en constructies.
De bouwtekeningen worden in de verschillende fases van een bouwproject opgeleverd en ik kan op ieder moment instappen naar wens. Denk hierbij aan: ontwerptekeningen, bouwaanvraag tekeningen, bestektekeningen, werktekeningen en bouwkundige details. Deze werkzaamheden voer ik uit voor zowel architecten als particulieren.

Hoe ga ik te werk?
Uiteraard kom ik graag langs om de eerste vragen te beantwoorden en idee├źn uit te wisselen. Denk hierbij aan vergunningen die noodzakelijk zijn en moeten voldoen aan het Bouwbesluit van uw gemeente. Hierin staat de technische minimum eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en milieu.

Inmeten:
Het inmeten van een pand omdat er een nieuwe digitale tekening moet worden gemaakt behoort ook tot de mogelijkheden. U krijgt de juiste tekening voor het juiste doel.

Digitalisatie van analoge tekeningen:
Heeft u een actuele tekening nodig van uw (bedrijfs) pand? Of een aanpassing in een huidige situatie. Ook hiermee help ik u graag.

Van schets tot voorlopig ontwerp:
Heeft u hulp en ondersteuning nodig bij het realiseren van uw eigen idee? Daarmee kan ik u prima helpen. Of bent u zeker van het ontwerp van uw architect en de gemeente is hiermee akkoord, dan zal ik de tekeningen verder uitwerken en omzetten naar een bouwaanvraag tekening voor een omgevingsvergunning.

Wat kan ik voor u doen

Bouw- en constructietekeningen

bestek- en werktekeningen + bouwkundige details

Advisering

deskundige ondersteuning

Ontwerpen

Iets helemaal nieuws of iets bestaands

Bouwbegeleiding

Kwaliteit realiseren en borgen

       Al bekeken wat ik zoal kan doen?