Bouwbureau Bart 06 24 26 88 92

Bouwaanvraag tekeningen

In samenwerking met FARO architecten en DRZM

Bouwaanvraag tekening nieuwbouw woning Woerden

Bouwaanvraag tekening

Een door FARO architecten uit Lisserbroek ontworpen woning in Woerden gaat gebouwd worden door DRZM. Voordat er überhaupt begonnen mag worden met bouwen moeten er bij de gemeente tekeningen worden ingediend. De bouwaanvraag tekening is gemaakt door Bart, hij verzorgd ook de aanvraag bij de gemeente.

Duurzaam bouwen

DZRM

Wij maken alledaagse leefomgeving mooier

FARO Architecten

 

De tekeningen zijn inmiddels ingediend vlak voor de bouwvak vergunning. Gemiddeld duurt de aanvraag bij de gemeente 6 tot 8 weken. Als bouwbureau heb ik veel contact met gemeenten en weet inmiddels wat ze graag willen, waardoor er naar aanleiding van bouwaanvraag tekeningen vrijwel nooit vragen zullen zijn. Ik heb voordat er tekeningen worden gestuurd vooraf contact met de wensen van de gemeente en de architect.

Calculatieset

Een calculatie set is nodig om de technische omschrijvingen en afwerkstaten helder en duidelijk te krijgen, zodat ook de aannemer een duidelijke offerte kan maken.
Voor de aannemer die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de bouw is dit van belang. Ook kan vastgesteld worden of een ontwerp aangepast dient te worden om daarmee ook de kosten aan te passen.

Vergunning van de gemeente

De verwachting is dat de vergunning eind september binnen zal zijn, zodat er gestart kan worden met de bouw door DRZM. DRZM ontwikkelt duurzame nieuwbouwprojecten met eigen TECH paneel bouwsysteem. Ook verzorgen zij renovaties, restauraties, opbouwen en aanbouwen.

Gevels, doorsnede en plattegronden

Dit zijn allemaal tekeningen die nodig zijn om een volledige bouwaanvraag in te dienen, zeker als het gaat om een nieuwbouw woning. Duidelijke tekeningen geven een duidelijke opdracht en zal u veel tijd en gedoe besparen bij de bouw van uw huis.

Wil je zelf een huis (laten) bouwen?

Een huis bouwen kost veel tijd en aandacht, vooral doordat je door alle regels en eisen door de bomen het bos niet meer ziet. Heeft u een vraag waarmee ik u kan helpen of een suggestie nodig, neem dan gerust contact met mij op, via het contact formulier ik neem dan snel contact met u op.

 

 

Bouwaanvraag tekeningen voor vergunningstraject

Type:

Bouwtekeningen

Client:

Architect