laden.......
 

   Bouwbureau Bart 06 24 26 88 92

Schetsontwerp horeca Kasteel Kerckebosch

Schetsen, plattegronden en moodboard

Schetsontwerp renovatie en verbouwing horeca Kerckebosch

Schetsontwerp

Van Kasteel Kerckebosch in Zeist kreeg ik het verzoek om samen met Neil Simpson een schetsontwerp met plattegronden en een moodboard te maken.  Belangrijk is om een bepaalde sfeer en stijl weer te geven. Neil is een creatieve en originele architect.  Door zijn helicopterview over een project kan hij een goed beeld geven vanaf het ontwerp tot aan de realisatie.  Ik werk graag samen met Neil, wij zijn jarenlang collega’s geweest en kennen elkaar door en door. Door die samenwerking kunnen wij snel schakelen en weten we precies wat we aan elkaar hebben.

kerckebosch

 

 

Horeca renovatie/upgrade

Het authentieke 120 jaar oude kasteel in Zeist is een aantal jaar geleden overgenomen. Het horeca deel heeft een mooie upgrade nodig waar wij graag bij helpen.  Na een oriënterend gesprek waarbij de wensen en eisen van de eigenaren hebben doorgenomen, zijn wij aan de slag gegaan.
De gesprekken en de schetstekening zijn altijd vrijblijvend.

Routing in de horeca

De routing in een horeca gelegenheid is ten alle tijden van groot belang. Doordat wij veel ervaring hebben met het bouwen en verbouwen van horeca gelegenheden, begrijpen wij goed wat de klant wil voor zijn/haar gasten en personeel. In het geval van kasteel Kerckebosch moeten de serre, het horecaplein, de entree en de open keuken één geheel vormen. De sfeer van het kasteel mag hierbij niet verloren gaan.

Open keuken of deels dicht

Omdat wij als geen ander weten dat het kiezen voor een open of een deels gesloten keuken best lastig te visualiseren is, zijn er 2 situaties ontworpen in het schetsontwerp.
Niet onbelangrijk is ook om optimaal gebruik te maken, zodat er zowel een intieme sfeer gecreëerd kan worden voor grotere groepen.

Multifunctionele design wand

In ons ontwerp is er een design wand geplaatst voor de ingang van de toiletten en het deel wat toegankelijk is voor het personeel. Het is prachtig om dit uit het zicht te kunnen houden van de dinerende gasten.  Tegelijkertijd geeft de wand een kans om producten te presenteren en om service uit te verlenen.

Bent u ook op zoek naar een schetstekening? Neem gerust contact met mij op! Gemakkelijk een bericht sturen

Schetsontwerp Horeca Kasteel Kerckebosch

Type:

Business