laden.......
 

   Bouwbureau Bart 06 24 26 88 92

Bouwtekening voor een aanbouw

Heemskerk

Bouwtekening aanbouw in Heemskerk

Aanbouw in Heemskerk

In Heemskerk kocht een gezin een huis waar nog een zogeheten “klompenhuis” aan was gebouwd. Door deze te verwijderen en een aanbouw te realiseren kreeg de woning er maar liefst 2 leefruimtes bij. Een bouwtekening aanbouw in Heemskerk moet ook door de gemeente worden goedgekeurd. Waarvoor een bouwtekening moet worden ingediend. Een goede en complete bouwtekening zorgt voor een duidelijk overzicht voor alle betrokkenen.

 

Kantoor

Aan de voorzijde is, doordat de gehele breedte van het huis is gebruikt, ruimte voor een ruim kantoor aan huis. De ruimte heeft voldoende licht en vanuit de gang te bereiken. Thuis werken krijgt een andere dimensie doordat het kantoor niet via een andere ruimte bereikbaar is.

bouwtekening aanbouw

Keuken

Ook de keuken kon in de breedte van de woonkamer worden vergroot, waardoor een echte woonkeuken ontstond. Door het tekenen en plaatsen van een lichtkoepel in de keuken werd er een mooie lichte keuken gecreƫerd met uitzicht op de tuin en de woonkamer.

 

lichtkoepel in keuken

Aanbouw zorgt voor waardevermeerdering

Een aanbouw zorgt in de meeste gevallen voor een waardevermeerdering van uw woning. Uiteraard moet er wel ruimte voor zijn. Bouwbureau Bart kijkt samen met u naar de huidige situatie en uw woonwensen. Vaak heeft u al een idee en om alles soepel te laten verlopen naar de gemeente, uw buren en de aannemer, is een vakkundige bouwtekening noodzakelijk.

Aanbouw zorgt voor meer woongemak

Uiteraard volgens uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. In dit specifieke geval werd een schuur maar liefst 2 nieuwe woonruimtes. Waardoor er voor zowel het gezin met kinderen als de behoefte naar kantoorruimte werd gezorgd.

Bouwtekening aanbouw

Bouwbureau Bart zorgt voor een juiste en correcte bouwtekening, zodat de gemeente, de aannemer en u precies weten wat de nieuwe situatie moet worden. Rekening houdend met de staat van de woning en de bouwconstructie. Heeft u ook een goede tekening nodig voor een aanbouw of een opbouw, neem dat gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.