Bouwbureau Bart 06 24 26 88 92

Bouwtekeningen voor aanbouw

Bentveld

Bouwtekeningen uitbouw in Bentveld

Bouwtekeningen voor uitbouw

Voor een net aangekochte woning in Bentveld werd mij om advies gevraagd. Het huis moest namelijk een aanbouw aan de achterzijde krijgen plus een groot terras aansluitend aan de woonkamer. Het huis moest geheel worden gerenoveerd en er diende rekening worden gehouden met de oude elementen. Voor de uitbouw met een grote glazen pui diende een vergunning met daarbij een bouwtekening worden aangevraagd.

Bouwtekening Bentveld tbv aannemer

Doordat de eigenaren van de woning verschillende aannemers en onderaannemers in de hand hebben genomen, is het daarom verstandig om een uitgebreide bouwtekening te laten maken. Hierdoor weten de verschillende aannemers wat ze te doen staat en kan er een controle plaatsvinden. Een grote schuifpui uitkomend op de grote tuin met spectaculair uitzicht op de duinen is ingetekend.

Locatie van aansluitingen

Niet alleen stroompunten maar ook gas en water punten worden op de tekening aangegeven, waardoor er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan. De tekeningen zijn zo gedetailleerd mogelijk en op de centimeter nauwkeurig. Ook het gebruik van materialen en kleur wordt in de tekening aangegeven. Voor de gemeente is dit van belang om zodoende te kunnen bepalen of de uitstraling gewenst is.

Vergunningaanvraag bij de gemeente

In dit specifieke geval heeft Bouwbureau Bart de vergunningen aangevraagd en heeft toelichting gegeven bij de desbetreffende ambtenaar met de bedoeling het proces snel en soepel te laten verlopen.

Op zoek naar een bouwkundig tekenaar?

Bouwbureau Bart heeft de kennis en de ervaring om bouwtekeningen op maat en binnen een gestelde periode aan u te leveren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via 06 24 26 88 92 of stuur een bericht via ons contactformulier.