Bouwbureau Bart 06 24 26 88 92

Jaren 60 dijkhuis

Bouwtekeningen Cruquius

Bouwtekeningen Cruquius

Bouwtekeningen voor een woning in Cruquius

Via een vorige klant ontving ik een aanvraag om te komen kijken bij een jaren-60 woning.  Aan de achterzijde van de woning moest een uitbereiding worden getekend. Omdat de woning donker en halfsteens was, is dit daardoor een vrij ingrijpende verbouwing geworden. Voor zowel aannemers als gemeente is het belangrijk een duidelijk beeld te krijgen. Ook voor de eigenaren, die vooraf willen weten wat de kosten en het eventuele meerwerk zou worden.

Gemeente Haarlemmermeer

De woning, gelegen aan de Cruquiusdijk, met uitzicht op de ringvaart ligt in Gemeente Haarlemmermeer. De lokatie is een unieke direct naast het gemaal gelegen, met aan de achterzijde een ruim groen uitzicht.

bouwtekening Cruquius

Opbouw en aanbouw

De woning kreeg zowel een op- als een aanbouw, waardoor er enorm veel meer ruimte en ook licht ontstond. Doordat de tekeningen duidelijk en op orde waren kon er snel en netjes gewerkt worden en is er weinig oponthoud geweest. Tot op de dag van vandaag worden de tekeningen nog gebruikt om verdere aanpassingen te doen. Want deze woning is een mooi project waar in delen nog aanpassingen gedaan kunnen worden.

Wijzigen entree

De entree, die van oudsher aan de achterzijde zit gaat in de toekomst nog verplaatst worden naar de voorzijde.

Dijkhuizen

Woningen die op dijken staan hebben extra aandacht nodig qua tekeningen. De Haarlemmermeerse kleigrond is gelukkig prima grond om op te bouwen en te wonen.

Vergunningen

Door Gemeente Haarlemmermeer zijn de vergunningen verleend en kon er snel met de bouw en verbouw worden gestart.

Bouwtekening nodig?

Bouwbureau Bart heeft ruim 25 jaar ervaring als bouwkundig tekenaar. Er is ruim voldoende kennis van oude en nieuwe materialen, waardoor het verbouwen van oudere gebouwen een vernieuwend karakter krijgt. Bent u voornemens te gaan verbouwen? Neem gerust contact op, zodat u de tekeningen op orde heeft voor in de eerste instantie de gemeente waar uw woning staat en in de tweede instantie voor de aannemers die uitvoerend voor u te werk gaat. Uiteraard kunt u ook bellen naar 06 24 26 88 92, wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomhuis.