Tekeningen voor uw verbouwing? Bouwbureau Bart maakt ze snel en gedegen

Tekeningen voor uw verbouwing

Een tekening voor uw verbouwing heeft u nodig om uw vergunning aan te vragen bij de gemeente en om offertes op te vragen bij aannemers. Een duidelijke tekening is zowel voor u als voor de aannemer een prima leidraad om uw wensen kenbaar te maken.

Persoonlijk en duidelijk advies

Bouwbureau Bart streeft ernaar om tijdens een persoonlijk gesprek, samen uw wensen te bespreken, tenslotte is het uw verbouwing. Door jarenlange ervaring is het geven van tips en adviezen iets wat Bouwbureau Bart met alle plezier geeft. Het kan maar zo zijn, dat hij u net dat inzicht geeft, waardoor uw verbouwing nog vlotter zal verlopen. Wij geloven in duidelijke en gestructureerde afspraken en die maken wij dan ook graag met u.

Na het gesprek gaat Bouwbureau Bart voor u aan de slag met het maken van de benodigde tekeningen, zodat u met een gerust gevoel uw tekeningen kunt laten zien aan de gemeente en aannemers.

Vakkundige bouwtekeningen

Het maken van bouwtekeningen is een vak wat Bouwbureau Bart verstaat. Van bestektekeningen tot ontwerptekeningen en van werktekeningen tot het uitwerken van bouwkundige details. Ook technische eisen zoals veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en milieu kan ik voor u verwerken in de vergunning.

Inmeten van uw pand of woning

Omdat er in een aantal gevallen een nieuwe digitale tekening moet worden gemaakt is het inmeten van de te verbouwen ruimtes van wezenlijk belang. Uiteindelijk wilt u een exacte tekening die klopt als een huis!

Contact

Met alle plezier sta ik u telefonisch te woord en maak graag een afspraak om samen uw wensen door te nemen. Gezamenlijk kijken wij hoe wij het beste resultaat neer kunnen zetten om uw verbouwing tot een succes te maken. Met de beste voorbereidingen komen wij tot de mooiste resultaten. Via de contactpagina bent u welkom om het formulier in te vullen, telefonisch kunt u mij bereiken op 06 24 26 88 92