Wat is bouwmanagement of bouwbegeleiding?

Wat is bouwmanagement?

Bouwmanagement, ook wel bouwbegeleiding of bouwcoaching genoemd, is het coördineren van een bouwproces van de start van de bouw tot de oplevering. De begeleiding van een bouwproces vraagt veel tijd, aandacht en inzicht in alle bouwkundige aspecten.

Kennis van het bouwproces

Vooral voor uitgebreidere bouwprojecten, maar ook voor kleine projecten is naast tijd ook kennis van het bouwproces noodzakelijk. Bouwbureau Bart helpt u graag tijdens het gehele bouwproces van uw woning, kantoor of verbouwing.

Bespaar tijd en kosten

Het bewaken van een bouwproces kan ingewikkeld zijn en is met de juiste communicatie prima uit handen te geven. Juist wanneer u weinig of geen ervaring heeft in omgang met aannemers, gemeenten en andere bouwpartijen raden wij u aan om hier een professional voor in te schakelen.

Strakke sturing van de bouw

Een bouwproces is risicovol en kan complex zijn, speciaal als u hier niet dagelijks mee bezig bent. Alleen door middel van een strakke sturing worden bouwprojecten succesvol opgeleverd.

Wij weten hoe wij om moeten gaan met de onvoorspelbaarheid van het bouwproces. Wij begeleiden zowel kleine als grote opdrachtgevers bij het realiseren het mooiste bouwproject.

Eén aanspreekpunt, zonder zorgen

Handig en verstandig is om slecht één aanspreekpunt te hebben. Iemand die uw zorg uit handen neemt, meedenkt en het totale proces begeleidt: een bouwmanager met verstand van zaken.

Uw persoonlijke bouwmanager

Bouwbureau Bart geeft u graag persoonlijk advies en helpt u tijdens een bouwperiode. Hiermee bespaart u niet alleen geld, maar geeft ook rust tijdens de bouw. Laat ons doen waar wij goed in zijn en verstand van hebben, zodat u trots naar het eindresultaat kunt kijken.

Contact

Wij nodigen u uit om vrijblijvend een gesprek aan te gaan, zodat wij kunnen kijken waar wij u kunnen helpen. Wellicht heeft u ons niet tijdens het gehele proces nodig, maar bent u op zoek naar een leidraad die wij u kunnen geven. Via onze contactpagina vult u gemakkelijk in wat uw vraag is en uiteraard uw contactgegevens, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.